Close

Stig Benestad gifter seg “surprise wedding”

Telegram til Stig som ble lest i bryllupet:

Stig og Nina

Kjære X-president og medlem Benestad, Da du kom inn i OT (ca. 10 år siden) kom du inn som et friskt pust og representerte noe helt nytt for oss. Du er slett ikke en vanlig sadomasochistisk trenings junky med tvangslidelser og som elsker at melkesyre spruter i kroppen. Nei da – du er egentlig ganske så bedagelig anlagt – men det DU Stig tilførte OSS i Overtoppen, det var STIL – stil, dedikasjon og detaljfokusering. Det er TEKNIKK som er din greie. Du kan sitte i timevis å studere teknikkvideoer – skrittlengde – armbevegelser – kne/hofte plassering etc. etc. Og det er jo løpingen du kommer fra – du har alltid vært en løpekonge med halvmaraton tider på under 1:15. Men det vi i Overtoppen faktisk er veldig stolte av er at vi også har gjort deg til en ekte LANGRENNSLØPER. Du har blitt en stil-løper av rang med 5 merker i Birken og med bestetid på 3:24 – og ikke minst mange gode Vasalopper (4)! Din favoritt video nå om dagen er vel Petter Elliassen og hans staketeknikk (han pumper på) – du elsker å stake på rulleski. Stig, du er på ingen måte en jålete fyr, men når det kommer til utstyr så ligger du helt i front. Du testet ut Hoka joggesko og vraket dem før vi andre hadde hørt om dem, du kjører på med kompresjonsstrømper og ikke minst så ligger du langt foran når det gjelder å teste ut nye fluor produkter under skiene. Du er fantastisk dedikert – litt stygg sak når du skulker unna fellestreningen fordi det ikke passer 100 % inn i ditt treningsprogram…eller litt syk i dag – kan ikke trene slik i dag – må hvile i dag – du skulle egentlig vært en TOPPIDRETTSUTØVER du Stig. De siste årene har du også begynt å interessere deg for svømmeteknikk – foreløpig riktig nok mest tørr trening – videosnutter av verdens beste svømmere går unna – men husk – du blir faen ikke god til å svømme uten å bli våt i håret Stig! I Overtoppen skrives det referat etter hver eneste trening:

25 feb. 2014 «Benestad kicker ass i Vestergyllen»

Stig går på Høyoktan og tok mange gode skalper på lørdagens renn på nullføre og rubbski – dette kan ikke forklares bare med kanon gode ski. Resultater: 1) Engern jr, 2) STIG, 3) Landmark, 4) Kumle, 5) Prietz og 6) Ellingsen.

22 okt. 2015 «Benestad leverer varene i Amsterdam maraton»

Stig leverte solid innsats i Amsterdam med tiden 3:13 – MEGET BRA. Jevne kilometer tider hele veien – dog med noe dårligere tempo gjennom Red Light District. Vi gratulerer med innsatsen…(hvis du ønsker kan du føye på at Stig til og med har kjøpt seg et RÆL av en hytte på Sjusjøen for å trene til Birken).

10 mars 2015 «En våt drøm»

Det var kvinnedagen, den andre søndagen i mars, og mild vind blåste kraftig over slettene i Sälen. Fem mann i gule drakter tenkende på klistertykkelse, med eller uten rødt i tråkket…..Klokken åtte var det bare å sette i gang over vannpyttene. Spenningen var om klisteret holdt unna for vann. Sjelden mange slite løpere, men det hjelper på den mentale styrken å passere noen hundre stykker i bakkene. Å kjøre gjennom vannpytter i 9 mil er ikke dagligdags. Sokkene ble så våte at de i mål inneholdt nok vann til å dyrke opp Sahara. Der det var litt lite snø fikk vi naturlig rilling. Diskusjonen før start om vi skulle ha 2 mm rett rilling foran eller bak og om du skulle legge 1 mm i 2 mm eller omvendt, kunne vi derfor spart oss. Men akademisk interesse har det jo. Klubbmester ble mannen der hjerteaktivitet først registreres når han har gått 9 mil. Ole ble neste mann og Brekke snek seg rett foran X-president Benestad. Lykkelig og sliten! Jeg kan bare prate for meg selv – til tross for utfordrende forhold, det var gøy. Hilsen Stig

……

Beklager at vi ikke alle Overtoppere hadde anledning til å stille på partyet ditt i kveld – men denne helgen er det treningssamling på Tjøme – og det legges det opp til 2 økter per dag. Uansett, vi ønsker å takke deg for din lange og entusiastiske innsats som President i klubben vår og ikke minst, ønsker vi å gratulere deg med giftemål og ny…delig kone og noen spreke år fremover!

 Hilsen Overtoppen

Leave a Reply

Overtoppen