Close

Storartet nærsamling for Overtoppen i helgen

I mangel av snø på Skeikampen ble det arrangert treningssamling på hjemmebane i helgen. Dette var en stor suksess og gutane var skjønt enige om at dette burde arrangeres oftere. Presidenten hadde lagt opp til et flott program som kombinerte harde treningsøkter med det sosiale;

i) Løp langkjøring, ii) Styrketrening++, iii) Romaskin, iv) Badstue, v) Øl & bar, vi) Middag, vii) Lengdeløpskøyter m/instruksjon, viii) Skøyterulleski.

For de 4 som deltok på alle evenementene (Enger’n, Andreas E, Kjetil L og Anders P), ble det en stille og rolig søndagskveld…

Programmet gikk som følger:

1.) 1.40 rolig løpetur fra Frognerseteren kl. 9.00. Upåklagelig oppmøte – langt utover de som hadde meldt seg på, 15-20 mann, en mengde bikkjer, 1 kone, 2 nye medlemmer, mm. En fraksjonsgruppe syntes 1.40 ble altfor kort, og la på en ekstra runde (disse så vi da heller ikke mye til resten av helgen).

2.) 100 minutter fra kl. 15.00 med Friskis&Svettis (“Christina trening”).10 medlemmer (inkl. Helge H.) + 5 koner (Christina, Kjersti, Cesilie, Kristin og Brit) stilte på dette forrykende showet til Hr. og Fru. Engebretsen. Ikke en eneste core muskel ble neglisjert i løpet av programmet. Christinas tirsdagstreninger er å anbefale!! På direkten ble det kjørt 500m ro-maskin konkurranse (Tofte 1:31,1 Prietz 1:33,4 Engern 1:33,6 Andreas Kjetil Sverre Helge).

Etter avsluttet badstue gikk ferden til det gode gamle vannhullet ”Den gamle Major” – hvor flere medlemmer utviste et stort væskeunderskudd. Dette førte til stor stemning under middagen på Bambus hvor Presidenten hadde en rekke taler (informasjon om søndagen) med stort sett identisk innhold.

3.) På søndag stilte en stor forventningsfull gjeng med ”gulinger” utenfor Valle Hovin i god tid før åpningstid – restitusjonen fra lørdagen var tydeligvis i box – (Holter, Mobakken, Iversen, Gefle, Ebbesen, Sørlie, Engern jr, Engern, Skeie, Landmark, Hjemdal, Petlund og Prietz). Klappskøytene ble spent på og etter kort tid så vrimlet det av mer eller mindre livsfarlige gulinger på isen. En lokal skøytehelt instruerte overtopperne i basis teknikk som ”nese-kne”, startposisjon, svingteknikk, med mer. Stopp teknikk er heldigvis ikke en del av repertoaret i denne sporten – men dette førte til en del nestenulykker. Den avsluttende 500 meteren ble ikke overraskende vunnet av Andreas Engebretsen.

 

DETTE ER FORMEL 1 – jævlig moro – se diverse bilder og video klipp som legges på nettet av Petlund.

4.) Etter å ha spist matpakke-lunch i bilen til Årvoll skole, var det duket for siste treningsøkt. Etter drøye 2 timer med rulleski skøyting tur-retur Nittedal med oppstigning av Gjelleråsen begynte kreftene å ta slutt for noen og enhver dvs. undertegnede (denne turen var da også noe lengre enn det som sto i programmet).

TAKK til Engern med flere som med stor entusiasme hadde lagt opp til dette spennende programmet for helgen.

Overtoppen