Close

Trening og arrangementer fremover.

Det er nå lagt ut revidert (v.2) terminliste for senhøst 2018/vinter/vår 2019.
Endringer fra v.1 er i hovedsak at sosiale arrangementer nå er bekreftet, datosatt og tatt inn på listen. I tillegg er listen over poenggivende konkurranser mot kåring av “Årets løper” komplettert.
De flest arrangementer og konkurranser er kjente fra tidligere, men nytt av året er at det blir gitt fremmøtepoeng ved deltakelse i OBIK, vel og merke kun dersom man på resultatlisten representerer klubben.

Grunnet sen påske vil Verbier tur med Nicke utgå i år Men Overtoppen henger med i tiden, og fjorårets nyvinning med randotur til Kloumanns Filefjell videreføres.

I anledning Grenserittet inviterer Ole til samling med overnatting på sitt sted i Aremark. Vi håper dette nye arrangementet får oppslutning, og med mål om økt deltakelse i Grenserittet og Birkebeienrrittet vil det bli noe større fokus på sykling når snøen forsvinner.
I forbindelse med klubbmesterskapet i padling/Blindleialøpet er også Aakvåg Open hos Engern og Christina kommet til som poenggivende arrangement. Vi håper flere vil delta i denne minitour’en på Sørlandet! Der blir det garantert også andre fysiske utfordringer!

En komprimert liste over poenggivende konkurranser og sosiale arrangementer finner du ved å følge lenkene.

Leave a Reply

Overtoppen