Close

Treningsrapport 10.01.2018

Frognerseteren i lett snødrev !!

Brodern måtte kaste inn håndkleet som følge av løs mage, og undertegnede fikk ansvaret for å løse oppdraget. Vi ladet opp/varmet opp i lysløypa til Ullevålseter. Deretter fulgte 2 min oppvarming, 2 min, 3 min og 2 min til Skjennungstua. Deretter slapp vi oss ned til Skjennungsvann hvor stakedraget gikk til Bjordammen!  Returen gikk bort til løypa fra Nordmarkskapellet over Skjennungsvann til Frønsvollstråkka for å avslutte med lysløypa tilbake til topps. Nostalgisk for mange Overtoppere.

Fremmøtet på start var solid, og noe spedere i målområdet. Jeg registrerte følgende medlemmer: Nicke, Natås, Iversen, Stolten, Benny, Landmark, Ole Anker, Mellbye, Bråthen, Putin,Kumle, Syrdalen, Holm, Clem, Petlund, Næss, Sørlie, Stig, Bjørn, Næss og Andreas E. I tillegg gjest Bjørn fra Aker Solutions.

 

 

Leave a Reply

Overtoppen