Close

Treningsrapport fra Drøbak

Benyttet sjansen mens junior var på fotballtrening tirsdag til å hive meg på min 25 år gamle Nishiki MB og syklet Hvitsten, Pepperstadskog, Vestby og tilbake (ca. 25 km). Ved Vestby kirke kom Drøbak sykkelkubb, som hadde en gjennomkjøring av traseen til klubbmesterskapet, inn fra høyre og jeg hev meg på toget langs FV6 og syklet, sosialiserte og hygget meg med dem. Etter noen kilometer synes jeg det gikk litt sakte og satte inn et rykk ved Pyth Gård. Få sekunder etterpå passerte de første i et groteskt tempo og kommenterte: “Dette skjer ikke!” Etter hvert kom resten av toget opp og jeg måtte slite for å holde det nye tempoet og en kilometer før Drøbak måtte jeg slippe. Noen minutter etterpå trillet jeg inn på brannstasjonen på Dyrløkke hvor DSK hadde en debrief og takket for turen. Da fikk jeg forklaringen på hvorfor de skrudde opp tempoet:

“Først så vi sykkelen, så joggeskoene, derette sykkellåsen og til slutt festet for barnesetet.”

Landeveissykkel frister!

Overtoppen leve!

Overtoppen