Close

Vasaloppet 2012

Vi var 5 mann som dro til Vasaloppet med Drøbak-avdelingen som utmerket reiseleder. Alle sier jeg neppe kan ha en bedre debut i Vasaloppet. Manglende erfaring av naturlige årsaker tilsier naturligvis at det ikke kan kommenteres, men det var gøy. Vi som dro håper på en revitalisering og langt flere som stiller. 

USA-Andreas imponerte med meget sterke 4.15. En flott revansje etter et ikke like bra løp i Marcialonga til han å være – der han var eneste Overtopper – slet med ryggproblemer. Han ble slått med 45 sek av Trond Olav Berg, som er en sterk konkurrerent til Knut og Andreas. Bare for å sette prestasjonen i proporsjoner.

Hjermann – mannen uten grenser for lange løp og litt slit, som likevel greide å uttrykke at han nok var kommet dit at han ikke lenger likte å gå helt i kjellern – gikk inn på meget sterke 4.38.

Ola kom i må på 5.00,02, man var ikke bitter over ikke å se 4-tallet. Det er følelsen og forholdsmessig plassering som teller. Det er også verdt å merke seg at dette var Olas 10 Vasalopp! Respekt!!

Drøbak-avdelingen – med feltets beste glid gikk på 5.05 mens debutantetn fikk 5.15.

På resultatlisten har jeg også obeservert Vattenfall-sjefen på 5.12. Ser ut som trening med Johan Olson og Daniel Richardsson har gitt resultater. Kan noen av oss andre også få slik tilgang(uten forkleinelse til de to flotte og meget gode trenerne vi har)?

Jeg er med til neste år – hvem fler? 

Overtoppen