Close

Vel overstått skisamling Skeikampen 2014

Alle OT guttene må ha vært svært fornøyd med helgens treningssamling på Skeikampen som i år viste seg fra sin beste side med kanon løypeforhold og med full sol på lørdag. Planen ble fulgt til punkt og prikke – ingen misforståelser hverken når det gjalt type teknikk eller fremmøtetidspunkt. Fantastisk skue med 20 gule Overtoppere på en lang samlet rekke i mange kilometere. Meget bra teknikktrening klassisk lørdag (Engern) og friteknikk søndag (Andreas E). Dette burde gi motivasjon og grunnlag for seriøs mil-sluking i Juleferien. Holter logget i overkant av 12 mil, mens undertegnede dessverre logget en del kvalitetstid på sofaen til Skeie (ligger fortsatt med pipen i været).

Vi på hytte 1 fulgte opp Overtoppens statutter ved «…å utøve trening i sosial samkved» blant annet ved å sitte 8 mann i badstuen til Skeie som egentlig kun rommer 4. Hytte 1 kan rapportere om god mat, god stemning og godt vennskap hele helgen til tross for litt «kladd og babb» under middagen. På fredagen var det rosignal kl. 23, mens på lørdag krøp det litt over midnatt før sistemann inntok bingen – ingen grunn til nattvåke når det er treningssamling. Dessverre ble Syrdalen påkjørt på veien hjem fra middagen av noen ung-gutter som kom i full fart ut av skogen på en liten vei – riktignok fra høyre men likevel. De feide oss ut i grøften, men heldigvis var det mulig å slepe oss opp igjen. Det ble en del skader på Syyl sin bil så vi håper skyldspørsmålet går riktig vei (jeg kan bevitne at de kjørte så fort at de selv ville ha havnet i grøften hadde de ikke truffet oss). Syyl hadde drukket null – det viser at det er viktig og ikke la seg friste til et par «kjørepils».

Det ble også rapportert om fin stemning i hytte 2 (Chalet Sverdrup), uten at de store sexolog historiene ble delt med oss andre. Fra hytte 3 (Waalern) og hytte 4 (Jebsen) ble det ikke rapportert om de store hendelser.

Middagen på Skeistuene var meget vellykket til tross for noen mindre misforståelser rundt maten – ribbe til alle – får vi pinnekjøtt? – skal vi betale hver for oss, etc. Til neste år vil dette bli gjort helt klart på forhånd og kanskje skal vi bestille pinnekjøtt? Ellers var Skeistuene et meget hyggelig sted med god service passende for Overtoppens Julebordsmiddag – og jammen meg så stakk ikke AP sjef Støre og Nato sjef Stoltenberg innom for å fange opp noen langrenns tips fra Overtoppen.

Overtoppen