Close

Ymse

Referat fra trening ons. 8. juni : Jon-Kr. ( som selvsagt hadde syklet Vestmarkrittet sist w/e ) holdt seg aller vennligst unna, slik at at det skulle være mulig å trene i iddiot minus tempo og ikke iddiot pluss tempo. De store kanoner ( ME klassen ) var likevel godt representert v / Thy M og OFAR. Trimklassen ( ex. President Stig, Sølve , Rune, Per-Arnfinn , OT `s gentleman Nicke – på start – og Presidenten ) hang dog brukbart med – uten alt for pinlige luker. Kikut runden. 2 timer.

 

Landevei : Det er jo ikke respekt å få og Presidentens vedtak om tvangspåmelding Lilleh- Oslo i 2012 er allerede utfordret av dem som vil at OT skal satse på Birken landevel 2012. Min foreløpige vurdering er at de som vil, kan delta begge steder, men i allefall på Lilleh-Oslo. Birken passer bra for dem som vil blåse ut på individuelt basis – mann mot mann i klassisk , god OT stil. Lilleh- Oslo er derimot en lag konkurranse ; med krav til disiplin og lagtenkning ( holde igjen i motene , unngå luker , ingen bedre enn svakeste ledd , rullekjøring , stopp ved punging etc ) ; alt stikk i strid med guttas DNA  og andre instinkter. Jeg tror dog en hver psykolog / hjernevakser ville mene vi har godt av det ! ( Rune , som er den av oss som kan mest om teknisk sykling , mener vi er en gjeng tullinger alle sammen – full pinne i hver pokkers motbakke , enhver luke utnyttes maksimalt etc etc ).

 

Apropos hjernevask : Vi har fått tilbud om å delta på 12 timers kurs med bertrand www.bertrand.no der fokus er hvordan man kan bli råere i hodet. Jeg mener gutta allerede er på kanten , og er derfor sterkt i tvil om vi trenger slikt kurs. Men tilbakemedlinger mottas med takk  am@wiersholm.no

Overtoppen