Close

You Never Walk Alone

Selv i høljregn stilte 16 mann til elghufs i Blodslitern!

16 mann stilte tross høljregn på Bogstad

Treningsleder var bekymret for at han skulle bli ensom på trening i onsdagens høljregn, men den gang ei!

Etterhvert kom det gulinger ut av diverse biler, og 18:35 dro gjengen avgårde retning badeplassen og Bogstad Gård og opp til Stømsbråtan. ikke den veien treningsleder hadde planlagt, men når front runners ikke vil høre så blir det sånn. Det ble derfor runding og ned bakken igjen for å starte oppvarmingsdraget.

Helge, som alle troddde var på Riksen, dukket opp for å få fremmøte, og ruslet en tur på egenhånd. Vi ønsker sjefen god rekonvalens!

Underveis dukket også Engern og Mellbye opp – hvorfra vites ikke, men de ble med på diverse drag. – Engern fikk kanskje med seg alle?

Før vi satte igang med dragene gjennomførte vi ett minutts stillhet i repekt for Halvard Hanevold – en av vår tids store skiløpere og helter som uforklarlig gikk bort tirsdag i en alder av kun 49. Det ble alvor og ettertanke i forsamlingen.

Treningen bestod av et 2 minutters oppvarmingsdrag og deretter 5 stk 3 minuttersdrag. Alle med 2 minutters pause. Gutta virker å være i bra slag, og hyggelig var det å ha med 2 langveisfarere;- Tofte og selveste Waaler’n!

Følgende krediteres oppmøte: Anders, Eivind, Helge, Engern, Mellbye, Braathen, Sverdrup, Petlund, Tofte, Waaler, Holter, Hjermann, Andersen, Ellingsen, Kaarbye og Holm. + gjest Tore Tajet.

God stemning i feltet – dette blir nok en bra sesong!

Leave a Reply

Overtoppen