TEKSTIL ALARM!

NY LEVERANDØR – SOMMERKOLLEKSJON ER HER!

Det har vært ønske om at vi skal prøve en nye leverandør av Overtoppens kolleksjon, og etter en del frem og tilbake har vi gleden av å fortelle at det er Bjørn Dæhlie som nå skal kle oss opp. Topp tekniske plagg, håndplukket til Overtoppens behov!

WEB SHOP – NB! MERK DEADLINE 26.JUNI!

I samarbeid med Bjørn Dæhlie og Bull Ski og Kajakk har vi satt opp en webshop som vil være åpen til 26.juni, så bestill like godt først som sist. Det nytter ikke å komme etter denne datoen. Da er løpet kjørt.

https://bull-ski-kajakk.no/Overtoppen

Dere trenger ikke brukernavn og passord, bare å bruke linken over. Du lager en personlig bruker når du logger ut av handlekurven eller på forhånd. 

PRØVEKOLLEKSJON

Alltid spennende med ny leverandør. Men størrelser kan varierer fra det man er vant til, så vi har fått låne en kolleksjon som kan prøves på Multisport hos Braathen. De som ikke har anledning, får avtale med Ola om privat prøving – siste frist torsdag 20.juni (da skal BD ha prøvene i retur.) Ellers kan det sies at størrelsene virker hyggelig “normale”.

GULT ER IKKE KULT!

Vi er mange mann på trening, og styret får lettere magesår av å se at så mange fortsatt løper rundt i “Lillestrøm-gule” plagg. De er ikke godkjent! Vi er fristet til å nevne navn, men lar det ligge denne gangen… Vår farge er limegul, og nå har du det gjelder sjansen til å anskaffe deg riktig “bunad” 🙂 Velkommen i klubben!

Leave a Reply