Close

En tur gjennom de norske skoger

Ny tid forhindret ikke Runes inviterte til å stille på Kjelsås togstasjon kl 7.50. Engern var der, likeså Eivind , Birger, Narve, Presidenten, Bakkjen, Ole A-R, kameraten til Jens (les; Benny), Il Presidente, herr Aketun og Bjørn Tingvold (kollega av Rune) og selvsagt Rune selv. Turen gikk i fristil og verten oppviste kvaliteteter som gjør at mange bør være glad for at han ikke lenger er så glad i å konkurrere.

 

Jeg tror turen var slik; Grua (Taxi til Bruvoll) – Snellingen – Råsjøstua – Hakkim – Glitre – Elnes/Hakadal – Trehørningen – Tømte – Movatn – Kjelsås (Langsetløkka med grilling og øl).Jeg vet at vi også var innom Gørja. Uten vaffel og toddy der, er sannsynligheten stor for at jeg fortsatt hadde suret rundt i marka. 

 

Min Garmin klokke registrerte 63 meget harde km. Fra baksiden av felte kan jeg melde om at mange allerede er klare for La Transjurienne. 

 

Turen ble avsluttet med burger, øl, kake og alt det vi trengte hos Rune. Tusen takk for tur og etterfølgende traktering. At jeg ikke pratet så mye under turen skyldes mer at med tunga utenfor munnen gir den dårlig bidrag til å skape ord! 

 

PS! Lars: Denne gangen oppførte vi oss pent! Ingen mistet skien på en slik måte at det forhindret andre og ingen snek i køen. Eksemplarisk oppførsle av alle til tross for ny stilart. 

 

Overtoppen