Close

Godt Nytt År –

og velkommen til årets første trening!

Styret ønsker alle med tilknytning til Overtoppen et godt nytt år! Rapporter på Facebook tyder på at Overtoppen har vært representert i ulike aktiviteter og sammenhenger rundt om på kloden gjennom julehøytiden. Alt fra tøffe tak på Sri Lanka til løping med masaier på de Kenyanske høysletter, frisk isbading på OKK og skøyter på islagte markavann i tillegg til pumping av mil på jomfruelig snø er observert.

På årets ønskeliste for julen stod det mer snø, bedre O2 opptak og en smidigere kropp. Ønsket om mer snø kan ikke ha nådd nissen, og på de 2 andre ønskene var tilbakemeldingen at det måtte jeg ordne sjæl….

Organisert trening starter derfor opp igjen i dag i hht. terminlisten på Skansebakken kl 18:30. Dessverre er det skrint med snø, men vi satser på løypa forbi Lysedammene og over på Pipenhusveien. Det legges opp til stakeintervall, men det er selvsagt lov å skøyte eller å gå klassisk om man heller vil det. Men det er nok mye bøss og granbar i løypene, og rådet er uansett å ta gamle ski!  Vi går rolig over jordet og opp de første bakkene, deretter et 2 minutters oppvarmingsdrag etter at det flater litt ut, for så å kjøre 4 stk. 5 minutters drag – I4.

Det er hardt i sporene og lite snø utenfor, så vi må ta spesielt hensyn til både hverandre og andre.

Velkommen!

Leave a Reply

Overtoppen