Close

Klink holke økt fra Skansebakken 8. januar 2020

Klappskøyter hadde nesten vært bedre men gutta kjørte i vei. Tross glatt og isete føre så dro kara innover mot Storbekkhytta uten å vente et millisekund. Treningsleder prøvde å samle troppen men ble stående igjen å vente til sistemann kom seg vel av gårde. På Storbekkhytta hadde alle fått gått av seg litt testosteron og ventet til treningssjefen skisserte opplegget for kvelden. Av frykt for lårhalser, hofter, kunstige knær, pacemakere og annet flimmer, så ble det bestemt at vi ikke skulle gå opp til Hegglivann.

4 x ca 2,5 min stakedrag fra Storbekkhytta i retning oppover + mulighet for et par drag på vei hjem ble opplegget. Litt piping i feltet, men all ble med………….. trodde jeg☹. Etterat 4 drag var gjennomført stod treningsleder igjen alene på Storbekkhytta for å samle troppene. Tydelig at jeg ikke har samme respekt og autoritet som Holter og Enger’ne, man hva kan en vente etter oppladningen på Cuba med Cigarer og Mojitos………………..

De som får 100% oppmøte er; Knut, Andreas E, Bjørn, Birger(grattis med 60 års feiring sist lørdag), Peder, Stig, og ego. Dere andre som «ditcha» dragene og treningsleder; Per, Rune, Helge, Jacob, Sølve og Bernt får et ½ poeng, eller hva tenker statistikksjef Holter?(Si fra om noen følger seg glemt) z����

Leave a Reply

Overtoppen