Close

KM RULLESKI 2019

Da er årets klubbmesterskap på rulleski avviklet under nærmest skyfri himmel. Det var friskt innover langs asfalten til Skansebakken i dag. Løperne måtte knive om plassen seg imellom, for ikke å nevne utålmodige syklister og uvørne bilister. En og annen brunstig elg forsøkte å splitte feltet uten særlig hell.

Pallen ble prydet av følgende karer: Nummer én og årets klubbmester var Thomas med anvendt tid 42:37. Deretter fulgte Knut med tiden 43:18. Tredjeplassen ble tatt av Jan Harald (Braathen) – som også var gjest – med tiden 43:30. I OT sammenheng kapret Eivind bronseplassen med tiden 48:09.

Resultatlisten taler for seg selv, og det gjør bildene også. Det legges opp til en FB bildekavalkade så fort sekretariatet for fremkalt filmrullen.

For de som lurer: Hva er anvendt tid fra Skansebakken til mål i forhold til tiden fra start til Skansebakken? Gjennomsnittet for feltet var 94,5 %. Blant OTs medlemmer lå Thomas på 93,6 % mens Sverre P. logget 93,9 %. Alle disponerte kreftene (farten) jevnt.

En takk til sekretariatet, fremmøte koner og døtre!

YNRA – You Never Roll Alone


Leave a Reply

Overtoppen