Close

MTB Skåbu 18-20 september

Prietz og Tofte inviterer til MTB helg i fantastiske Skåbu, selve Jotunheimens Forgård. Dato 18-20. september, en super anledning til nydelige sykkelturer i fjellet. Fantastisk offroad sykling i nydelig fjellterreng (hardtail eller fulldemper, begge deler funker).

Program

  • Fredag 18.9: Evt liten joggetur kl 1800, middag kl 2000
  • Lørdag 19.9: langtur MTB i fjellterrenget (rute bestemmes senere)
  • Søndag 20.9: langtur MTB, litt kortere runde, evt med innlagte drag

NB! Rutene blir lagt opp slik at det er muligheter for de fleste, det er gode muligheter til å tilpasse løypelengde, om noen vil litt kortere og andre litt lengre.

Skåbu er nord-Europa’s høystliggende bygdesamfunn, med full infrastruktur som barneskole, motorsykkelklubb, am-car klubb, kirke, Coop, bensinstasjon, hotell og cafe. Se http://skabu.com/. I tillegg er terrenget kjent for Norges største elgtrekk, samt periodevis forekomster av ulv. Krogenæs møbler er vel det best kjente konkursboet i bygda… I tillegg så er det jo glamour rundt kongefamiliens passering av Skåbu på vei til/fra Prinsehytta i Sikkilsdalen.

Det er stor overnattingskapasitet på hyttene til Prietz og Tofte, kun et par hundre meter mellom disse. Vi ordner alt av mat & drikke innkjøp, kostnader deles når helgen er over.

Påmelding gjøres slik innen 10.9: hetofte@gmail.com eller sms til 95845844.

Leave a Reply

Overtoppen