Close

Ringerikstjern og motbakker

Igjen kunne vi samles “normalt” og det trakk 11 karer til p-plassen ved Strømsdammen. Kjølig, men fine løpsforhold.

Turen gikk forbi Strømsdammen til Blodslitern, litt nedover denne, og sti nordover med 2x kryss av Wyller før vi på herlig flytsti kom ned til nydelige Ringerikstjern. En ørliten vri vekk fra hovedstien for å få med en fin liten åsrygg, og det ble kakling og oppvigleri i flokken. Videre stien opp til grusveien fra Grøttumsbråten. Omtrent her mistet vi Mellbye, som på forhånd var nervøs for mobildekningen ettersom han ventet en viktig klientsamtale kl 19. Vi håper det var god dekning og at andre har sett Mellbye etter oss (avtalen var at vi skulle bare løpe videre).

Fra veien tok vi opp den gamle ferdselveien fra Pinsle til Frønsvollen (se kartlenke), men knakk av på dagens skiløype mot toppen av Wyller. Det ble et seigt, langt drag, men i behersket tempo. Inntil Ole kom som en kule siste 100 meterne. Mannen er i form! Ei heller skal vi bekymre oss over at dette bare var Sørlies 2. løpetur for året. Litt mindre prating og mere løping, så er det ingen som holder følge. Kapasiteten er i hvertfall i orden (også denne gang “kom han rett fra sjøen”)!

Dagens tur

Turen ble avsluttet med en runde innom BUL-hytta (lenke) – ny oppdagelse for de fleste. Ole mente det kan være vår fremtidige klubbhytte, og han bes herved følge opp med lobbyvirksomhet mot BUL og avgi status på kommende Generalforsamling!

BUL hytta ved Rødkleiva

Dessverre intet lagbilde denne gang, men Prietz, Sørlie, Holter, Mellbye, Anker-Rasch, Berg, Solberg, Andreas E, Hjemdal, Ebbesen, Løseth, Holm krediteres for oppmøte.

Leave a Reply

Overtoppen