Close

VÅRTUREN 2020

Jeg minner om at utgangspunktet for Overtoppen IL er langrenn.

Et av årets store høydepunkter er vårturen. Dessverre gikk den årlige og tradisjonsrike Mylla turen som var planlagt i mars i vasken. Deretter ble det fremmet forslag om en av vårens vakreste ski eventyr, fra Fjell til fjord 16 mai. Finse Eidfjord en tur som ble testet på selveste 17 mai 2019. Også denne turen gikk i vasken da Vy ikke kjører som gamle NSB. Nattoget til Finske var dessverre innstilt.

Alternativet ble derfor en kortere dagstur ut fra konseptet “Ski Local” med start fra Norefjellstua. Det var flere påmeldte men disse ble dessverre kun programhelter. DNS, Mobakken, Kaarby og Iversen valgte badestampen på Samsjøen, og Anker-Rasch og Engebretsen kom også med sine bortforklaringer. Vi håpet også på flere deltagere i gjesteklassen samt Raske Damer men da straten gikk kl 09:35 var det kun President Clem og undertegnede som stilte. Dette til tross for at det ble fristet med afterski og kaker.

Norefjell kunne by på realt vinterføre og nypreparerte løyper helt til Høgevarde. Felleksiene ga spikerfeste og supergli og alle var enige om at det var en fin tur. Kaker og andre godsaker fra Baker Hansen ble velfortjent spist av deltagerne som kunne slappe av i residensen til Egil Iversen på Norefjell. Også dette et velegnet klubbhus for klubbens medlemmer.

Vi ser frem til en spektakulær vårtur 2021 med full deltagelse og dundrende afterski.

Leave a Reply

Overtoppen