Close

Tåkefyrstene

13 karer + Ingrid fant, takket være GPS og gode lokalkunnskaper, veien gjennom tåkegrauten (skulle nesten tro det var Holmenkollsøndag) til P-plassen overfor Øvresetertjern.  Og de gule OT gutta var vel det nærmeste marka kom noe som lignet sol den lørdagen.  

Etter måneder med mange blå, valgte naturen plutselig å by på plussgrader, og folket stilte – som Knut har meddelt – med alt fra felleski (hvor var Benny?) og klister til grove rubb og staking på skøyteski. Og alt så ut til å fungere helt OK!

Spenningen var stor på om den proklamerte, noe intrikate 2-veivalgsteorien ville fungere i praksis. Hvem ville melde seg på i den mer aggressive Overtoppen gruppen og hvem ville følge i den noe mer sedate Olympiatopp gruppen? Muligens det at begge kan forkortes til OT gruppen, gjorde nok at de fleste ble usikre på hvor de hørte til – med det resultat at gjengen hold sammen så å si hele veien.

Tryvann- Nordmarks kapellet-Bjørnholt-Kikut-Østre Fyllingen-Holmenkollmarsj traséen vestover og videre til Smedmyra og tilbake til Glåmene. Der gikk noen via Finnerud og Studenterhytta, mens noen gikk mer rett hjem.

Til slutt, Kims lek: Knut, Ole, Eivind, Prietz x 2, Arno, Jacob, Løseth, Thomas, Ellingsen, Holm, Braathen, Ola  

Leave a Reply

Overtoppen